söndag, oktober 11, 2009

Garmin Connect

Provade Garmin connect med min 305a. Funkar riktigt bra!
Ta en titt på ett ex: http://connect.garmin.com/activity/15882253
Erik, använder du det? Hade varit kul att följa varandras träningar :)

11 kommentarer:

  1. ?? Du får nog utveckla lite...

    SvaraRadera
  2. Hehe jag har en Garmin 305:a (gps/pulsträningsklocka). Erik E har en osså om jag inte har helt fel. Kan verkligen rekommendera en sådan eller nyare. Riktigt bra för att kolla hur man tränar och kunna analysera resultat mm. Nördigt men fint! :)

    SvaraRadera
  3. Jag har inte provat garmin connect än. Det var där jag sa att min granne bloggade om du kommer ihåg det. Trodde inte att det gick med 305:an.

    Brukar nästan aldrig ladda in mina stats längre utan bara använda klockan när jag är ute. Så otroligt trött på det dåliga gränssnittet i mac-programmen.

    Jag ska prova när jag kommer hem.

    SvaraRadera
  4. det finns osså ett program som heter garmin webupdater som uppdaterar din garmins firmware/mjukvara vid behov.

    SvaraRadera
  5. Nja egentligen inte men jag tycker den blivit segare på att hitta satelliterna. Har bara provat en gång efter det och då gick det faktiskt fortare men jag kan inte utvärdera efter 1 gång. Provat connect än?

    SvaraRadera
  6. Nej, har varit lite krasslig så jag har inte varit ute och kutat. Jag är slasktratten för alla förkylningar som går på Nydalaskolan. Alla elever och lärare är immuna men Nina ger alla förkylningar till mig.

    SvaraRadera
  7. Fan vad surt...! Krya på dig. Du kan prova det ändå för din 305 har alla pass sparade i sig.

    SvaraRadera
  8. Nu har jag provat garmin-webben- Tycker faktiskt bättre om det än de andra programmen jag har provat. Alla rundor kom inte med. Det verkar vara slumpmässigt vilka som fick följa med och vilka som inte fick det. Jaja, kanske låg det för mycket i klockan, har inte kopplat ihop den med datorn på ett bra tag.

    Får säga att jag är aningen tveksam till att publicera alla mina hälsoresultat på nätet... Borde inte en integritetshävdare som du reagera på det?

    Här är i vart fall dagens träning; Korpmatch på Mellanhedens IP.

    http://connect.garmin.com/activity/16370189

    SvaraRadera
  9. Kanske var det så att allt kom med och jag har dålig koll och har sprungit lite. Låter mer sannolikt. Illa när man litar mer på tekniken än sig själv.

    SvaraRadera
  10. Integritet? Jo visst e det så... tyvärr kan jag väl säga att jag nästan slutat bry mig...ok inte riktigt. Va fan lägger mitt liv på googles servrar(mail och sökningar, kartor mm). Där går all privat trafik. Va kan man göra? Tell me!

    Du kan dölja dina resultat men det e klart, de blir ju öppna för garmin.

    Tycker det e ganska kul att se mina res. Speciellt när man summerar ihop på månader och ser hur mycket det blivit. Svart på vitt det ljuger inte. Kan bli både en positiv och negativ överraskning. Prova!

    Jag sparar dock alltid mina som gpx(?)-filer på hårddisken tills jag vet bättre.

    SvaraRadera